M2Wear

Marius van Mierlo

Wij staan voor:
1. Advies, aandacht, persoonlijke benadering en meedenken
2. Passessies van kleding op locatie
3. Webshop op uw website van de club, banners in clublokaal en de website: steundevereniging.nl
4. Bonussysteem
5. Levering op locatie

De producten op onze site, m2wear.nl vertegenwoordigen slechts een deel van ons assortiment. Graag ontvang ik u in de showroom om u een beeld kunnen geven van de diverse mogelijkheden.

Sportkleding
Voornamelijk de teamsporten voetbal, hockey, korfbal en handbal zijn belangrijke afnemers van M2Wear. Het assortiment kent een ruime keuze coachjassen, trainingsjassen, trainingskleding, shorts & shirts enz. Daarnaast zijn vele accessoires, tassen, ballen enz. verkrijgbaar.

Bedrijfskleding
Wij leveren kwalitatief, hoogwaardig en functionele werk -en veiligheidskleding voor vele werkomstandigheden die voldoen aan de meeste EN en ISO normeringen. M2Wear levert o.a. poloshirts, jackets, T-shirts, sweaters en overalls, voorzien van uw logo en/of beeldmerk.

Bedrukkingen en borduren
Afhankelijk van het te bedrukken product en voor welke doeleinden het gebruikt wordt, wordt er bekeken hoe het product voorzien wordt van een logo of beeldmerk. Wij werken met diverse druktechnieken, waaronder zeefdruk, workwear transfers, flexbedrukking, sublimatie en borduren.

M2Wear maakt het. M2Wear regelt het!

Adres

  • Straat: Angelenweg 165-L
  • Postcode: 5349 TG
  • Plaats: Oss

Contact

  • Telefoon: 0412-785455
  • Mobiel: 0412-785455
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vindt u ons

locatie is een indicatie

Uw inschrijving aanpassen?

Zijn uw bedrijfsgegevens niet compleet, of moeten ze worden aangepast en/of aangevuld. Stuur dan een email naar info@ovberghem.nl met de gewenste tekst en/of logo's. 

Zoeken